De voetbalschool in de Zaanstreek!

Extra activiteiten

Individuele training

Ben je geïnteresseerd in individuele training, neem dan contact met ons op via de mail info@voetbalschoolzaanpro.nl, vermeld even je telefoonnummer en we nemen spoedig contact met je op.

Voetbal clinics voor amateurverenigingen

Op woensdagmiddagen en in schoolvakanties kunnen verenigingen de trainers van onze voetbalschool inschakelen om specifiek voor jonge leden van hun vereniging trainingen of voetbal clinics te verzorgen. Dit zal dan gaan volgens de principes en visie van de voetbalschool (baas worden over de bal, techniek). Klik op de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden van onze voetbal clinics. 

Meer informatie?

Voetbalkampen voor de jeugd in de schoolvakanties.

Voetbalschool ZaanPro organiseert het dag-voetbalkamp (zonder overnachting).  Speciaal voor jonge spelers die hun voetbalvaardigheden verder willen ontwikkelen! Net als bij organisaties uit het betaald voetbal, trainen we tijdens deze kampen op techniek, tactiek en mentaliteit. Daarnaast komen de toernooi- en wedstrijdvormen aan de orde, quizen en andere spelen. Wil je meer informatie over onze kampen? Klik op de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?