De voetbalschool in de Zaanstreek!

Extra activiteiten

Individueel trainen?

Wil jij een individuele voetbal training van één van de professionele ZaanPro trainers? Onze trainers kijken naar de individuele verbeterpunten en zetten een plan uit in de vorm van oefenstof waarin elke speler op zijn eigen niveau zich verder kan ontwikkelen.

Klik op de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Voetbal clinics voor amateurverenigingen

Op woensdagmiddagen en in schoolvakanties kunnen verenigingen de trainers van onze voetbalschool inschakelen om specifiek voor jonge leden van hun vereniging trainingen of voetbal clinics te verzorgen. Dit zal dan gaan volgens de principes en visie van de voetbalschool (baas worden over de bal, techniek). Klik op de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden van onze voetbal clinics. 

Meer informatie?

Voetbalkampen voor jonge talenten.

Voetbalschool ZaanPro organiseert het Dag-voetbalkamp (zonder overnachting).  Speciaal voor jonge talenten die hun voetbalvaardigheden verder willen ontwikkelen! Net als bij organisaties uit het betaald voetbal, trainen we tijdens deze kampen op techniek, tactiek en mentaliteit. Daarnaast komen de toernooi- en wedstrijdvormen aan de orde. Je beleeft een kamp zoals een echte profvoetballer dat doet! Wil je meer informatie over onze kampen? Klik op de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?